Emberibb Parkolásért Mozgalom, EMPAMO, parkolás, Fizetőparkolás lenyúlás, kerékbilincs terror, dugódíjas sarc!

   Aktuális jogszabályok      Leveleink      Adatok       Képeink     Dugódíj      Szégyentábla      Kerékbilincs

Menü
 

Partnereink.

Motortesztek!

 

 

 

 

Autósok Szövetsége

 

 

               Az autós criticall mass 

__________________

  -----------------------

 

 Pécsi EMPAMO

----------------------

 

 


 

 

 

segítség

fórum

   filmünk

 
Aláírás

 

Aláírásgyűjtés 12 pontban, egy Emberségesebb fizetőparkolásért!

 

Írjátok alá

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tagság felvétel

A jogi segítség, a honlapi regisztráció tagságihoz kötött!
A tagfelvételi kérelem az EMPAMO mail címére, ( empam@gportal.hu ) vagy a honlapunkon regisztrálásra küldhetitek be. Az éves tagdíj 3000 forint.

Folytatás bővebben......

 

 kapcsolat 

 

 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Őrmezőn fizetőparkolás - dilettantizmus vagy nyerészkedés?

  2014.03.12. 20:54

Még nem tudjuk eldönteni, hogy a négyes metró megindulása miatt az Újbudai önkormányzat miért akar fizetőparkolást bevezetni az Őrmezői lakótelepen. A parkolóórák befektetési költségének töredékéből lehetne P+R parkolókat építeni. Ami nem csak a főváros feladata lehetne, hiszen a törvény az önkormányzatoknak is lehetőséget ad: helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény lehetőséget ad a kezdeményezésre: „2. § (3) A helyi önkormányzat véleményt nyilváníthat és kezdeményezést tehet a feladat- és hatáskörébe nem tartozó, de a helyi közösséget érintő ügyekben”. A helyes és hosszú távú perspektívát jelentő közlekedésfejlesztés helyett önkormányzataink inkább a saját lakóikat is megterhelő kétes értékű fizetőparkolási rendszerrel próbálják mulasztásaikat pótolni. A lakók panaszaiból tudjuk, hogy ez nem a lakók érdeke! A rokonok, a barátok, ismerősök károsodnak, az üzleteknek csökken a vevőköre, és a lakóknak is fizetni kell kezelési költséget az engedélyért, második autóért! Bár rövidtávon az ő érdekeiket védő rendszernek tűnik, hosszú távon a fizetőparkolás egy lassú elhalási káros folyamatot eredményez. Az EMPAMO úgy gondolja, hogy szükséges lenne valódi megoldást találni a problémára, P+R parkolókat építeni, és nem dilettáns ötleteléssel és pénzbeszedéssel tetézni a 4-es metró a korábbi városvezetés alatt amúgy is elhibázott megvalósítását.

http://www.ujbuda.hu/hirek.php?articleid=6821

Sérti alpjogainkat ez a parkolási rendszer!

  2014.03.03. 18:02

Fogadóórát kértünk az Alapvető Jogok Biztosától. Mert a jelenlegi fizetőparkolási rendszer az alábbiak szerint sérti alapjogainkat! Alapjogainkat sérti, hogy az állampolgárokra nézve hátrányosan megalkotott jogszabályok miatt a szabályosan megvásárolt jegy ellenére is meg pótdíjazható az autós, mert egy meghatározhatatlan „haladéktalan” idő alatt kell jegyet venni a néha sok száz méterre, látótávolságon kívüli, gyakran hibás jegyváltó automatából, vagy a jelöletlen övezethatár szomszédos automatájából! Vagy azért, mert jogtalanul pótdíjazzák a hitelesítetlen parkoló automata és a szintén hitelesítetlen kézi számítógép pontatlan óráinak eltérése miatt. Alapjogainkat sérti továbbá, hogy az így jogtalanul kapott pótdíjazást az 5 napos jegybemutatás, a havi egyszeri jegybemutatás, az elfogadhatatlan „mikuláscsomagos” értesítő, vagy egy esetleges, tudtunk nélküli – így nem vitatott - másik pótdíjazási ügy miatt nem írják jóvá! Alapjogainkat sérti, hogy az így megkapott pótdíjazást a polgári és közjogi jogviszony útvesztőiben megannyi utánjárásra is képtelenség orvosoltatni. Alapjogainkat sérti továbbá, hogy az így megkapott pótdíjat a szabályosan vett jegyünk ellenére százezres nagyságban, erőszakkal akarják behajtani - kiigazodhatatlan módon - közjegyzők, bíróság, vagy az üzemeltetőkkel maffiaszerű kapcsolatban lévő végrehajtó vállalkozók! Alapjogainkat sérti, hogy a kerékbilincselésnél nincs jogorvoslati lehetőség! Akkor is ki kell fizetni, ha a kerékbilincset törvénytelenül, vagy indokolatlanul alkalmazták. És akinél nincs a helyszínen pénz, annak nem távolítják el a bilincset, az nem tud közlekedni az autójával, ami sérti a szabad mozgáshoz, és sok esetben a munkához való alapjogainkat!.

 

Csalási szösszenetek!

  2014.02.17. 20:22

Figyelemfelhívásnak kicsit összegyűjtöttük panaszleveleinkből a parkolási cégek, ügyvédeik, és a parkolóőrök csalási szokásait. A parkolóőrök elsumákolják a mikuláscsomagot, zsebpénzért nem büntetik az autót, itt sokszor meg is zsarolják az autóst, pénzt fogadnak el a pótdíj törléséért, eldugítják az automatát, nem veszik figyelembe a türelmi időket, az érvényes jegyeket, zónán kívüli autókat belső címre büntetnek, és megbüntetnek amíg az automatáig megy az autós. Az ügyvédek és a végrehajtók elévült és jogtalan követeléseket is megpróbálnak behajtani! A parkolási cégek törvénytelenül alkalmazzák a kerékbilincseket, nem akarják elfogadni egymás határainak jegyeit, nem pontosak a hitelesítetlen óráik, nem akarják tudomásul venni a türelmi időket, az elévüléseket, mozgássérülteket is megbüntetnek, nem fogadják el az érvényes jegyeket. Tulajdonosváltásnál nagy élvezettel zaklatják a régi tulajt, a parkoló automatákat ritkán vagy eldugva helyezik ki, és ha hibásak, akkor is büntetnek. Az ügyfélszolgálatok arrogánsak, agresszívak, és modortalanok, a jogos panaszokat sem fogadják el, ugyanez van a panaszleveleknél is.

Adó 1 %

  2014.02.10. 20:46

Kedves Autóstársaink. Sajnálatosan az EMPAMO adminisztrációs és bürokratikus okok miatt idén nem jogosult az adó 1% - os adományokra. Könyvelőnk egyeztetést folytat az Adóhivatallal, és remélhetőleg jövőre megoldódik ez a probléma. Adományokat működési költségünkre köszönjük elfogadunk a Bankszámla számunkra : AXA bank: 17000019 11533676

 

Aki úgy gondolja, küldje 1 szézalékát parnereink valamelyikének.

Bilincselés teteje.

  2014.01.30. 01:50

Ki tudja, lehet nem is létezik a kerékbilincsnél aljasabb dolog a világon!

És aki felteszi.....................

Vitézy világhíres közlekedése

  2014.01.17. 12:24

Lapértesüléseink szerint Vitézy Dávidot külföldi polgármesterek is felkérték városuk közlekedésének alternatív, és modern átszervezésére! Ferencziiek téri és a Margithídi aluljáró rombolási és dugólétesítési szakmai tapasztalatai alapján elsőként a New York alagutjainak betömését rendelte el.  A Jövő városa projektben az autós közlekedést átszervezte a kompokra, és mivel így megnőtt a hajóforgalom, a már jól bevált siemens jelzőlámpa rendszereket telepítette a Hudsonra. ........

Nem jár alanyi jogon a lakossági engedély.

  2014.01.05. 14:17

Aki fizető övezetben lakik, figyeljen oda, mert a Lakossági várakozási engedélye csak 2014. január 31. – ig érvényes! Pofátlan módon a lakóknak sem jár alanyi jogon a várakozási engedély, azt ki kell kuncsorogni, és fizetni kell érte, a második autóra már területtől függően 60-100 ezer forintot! Ráadásul mocskos feltételekhez is kötik, olvasd lent, minél kevesebbet tudjunk kiváltani! Így könnyedén előfordulhat, hogy nincs is tudomásunk olyan bírságról, ami miatt nem kapjuk meg az engedélyt! Világosan kitűnik, a fizetőparkolás nem a lakók és az emberek érdekeit szolgálja, hanem az elfogult rendeletet megalkotó önkormányzatainkat.

1. bejelentett, állandó lakcímmel, amely a fizető övezet területén van (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány) 2. tulajdonosa/üzembentartója a gépjárműnek (forgalmi engedély szerint) 3. A jármű érvényes forgalmi engedéllyel rendelkezik (forgalomból kivont vagy lejárt műszaki vizsgával rendelkező járműre engedély nem adható) 4. nincs súlyadóhátralék nyilvántartva a nevén 5. 2.000 Ft költségtérítést megfizet

Ünnepi parkolás, Boldog ünnepeket.

  2013.12.26. 16:00

Boldog karácsonyt, valamint parkolási fizetés és kizsákmányolás mentes újesztendőt kívánunk!

Parkolás az ünnepek alatt!

Ami ingyenes, az mégsem ingyenes! A várakozási övezetekben december 24-étől (keddtől) 2014. január 1-jéig (szerdáig) díjmentesen lehet parkolni. Ez alól kivétel az I. kerületi Várban lévő és a Citadella alatti, a III. kerületi Flórián üzletközpont melletti, a XIII. kerületi Margitsziget északi részén található parkoló, valamint a szabályozás nem vonatkozik az őrzött, fizetős P+R parkolókra. A margitszigeti parkolóban, az őrzött, fizetős P+R parkolókban (II., Hűvösvölgy végállomás, XIII., Újpest-Városkapu metróállomás, XIX., Kőbánya-Kispest metróállomás) és a VIII. kerületi Rákóczi tér alatti mélygarázsban a megszokott rend szerint kell fizetni a várakozásért.

http://www.bkk.hu/2013/12/evvege/

 

10 éves az EMPAMO

  2013.12.19. 22:57

10 évesek lettünk! 2003. dec. 17. –én volt az első találkozásunk. Akkor fogadtuk el nevünket, és ott fogalmaztuk meg első levelünket Demszkynek. Ez idő alatt még több levelet megírtunk, sok tárgyalásra jártunk, bíróságon is tanúskodtunk korrupt parkolóőrök ellen, sokat nyilatkoztunk, sok illetékest felbosszantottunk, rendeztünk néhány tüntetést és háborúztunk a szélsőséges ál zöldekkel, akiknek ellenségképe lettünk. Hú, a tíz év alatt a fizetőparkolás közönséges pénzkifosztó iparággá nőtte ki magát, a közlekedés egyre rosszabb, a parkolók és az utak egyre kevesebbek, és Budapest egy egységes forgalmi dugó lett! Sok eredmény is megvalósult, nélkülünk már lehet főbelövés is járna, ha nem fizetünk parkolási díjat. Voltak agressziók is, a tekerősöktől is kaptunk támadást, provokációt! Túléltünk mindent, és nem vették el a harctól a kedvünk. Bizakodunk, és tovább tevékenykedünk szeretett városunk jobb közlekedéséért!

Tarlós nyílt levelét kiegészítve

  2013.12.17. 00:49

A Főpolgármester úr nyílt levele alapján, Budapest közlekedési filozófiája pozitív irányba mozdulhat. Tarlós István által megfogalmazott közlekedési gondok mégis csak a felszínt súrolták. Kiegészítve, pontokba szedve, levélben soroltuk fel egy élhetőbb és közlekedhetőbb város érdekében fontos közlekedési változtatásokat. A piros hullámra állított jelzőlámpákat, a kiegészítő zöld jelzések beállítását, a kerékpár kölcsönzővel összekötött P+R parkolók létrehozását, a fizetőparkolási övezetek bővítésének leállítását, a sávok és parkolóhelyek megszüntetésével építendő kerékpárutak leállítását, például a nagykörúton, a labirintus forgalmi rendszerek felszámolását, a felesleges jelzőlámpák megszüntetését, és az útfelújítások jobb összehangolását. A környezetvédelem, és városunk levegőjének tisztasága érdekében fontos lenne egy valódi szakmai alapelvek által diktált logikus, és áttekinthető, akadálymentes közlekedési rend. Valamint a fentiek érdekében kértük Vitézy Dávid leváltását.      A levelünk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Sazavazás
Szeretnéd ha elkoboznák az autód, és megkorbácsolnának ha nem fizetsz?

Inkább az kapja, aki kitalálta!
Hát persze, még kényszemunkára is mennék!
Én soha nem fizetek, akkor mennyi autót kéne vennem?
Az ingyen parkoló képviselőinkre átruháznám ezt a kis büntit!
Én még le is lőném az ilyen gazembereket!
Jaj cicáim, butus kérdés. Latex ruciban minden jöhet!
Inkább a dugódíjat szajkózó liberálisaokat büntetném így!
Fizetni?? Miért?
Nincsis autóm, én anélkül parkolok. Akkor is fizessek?
Jáj, párkolynyi, fiszetni, áz meg micoda?
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
adatok

     Az erősödő autósgyűlölet ellen még keményebben fogunk fellépni!

Adataink:
Az Emberibb Parkolásért Mozgalom adatai:
 
Adószám: 18195091-1-42
Bankszámla szám: AXA bank:17000019 11533676
Bírósági nyilvántartási szám: 11.117    www.empamo.hu
Nyilvántartási határozat száma: Pk.60771 / 2004 /4,-2004.09.15.
 
 

Szimpátia Kártyánk

 

 
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Idő
 
Tartalom

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt